Topshop Topshop Metallic Bodyer Dot Bodysuit Metallic Dot 1wZTaq
Rolltop Forge Tbh Timbuk2 13″ Sort Rygsæk
13″ Timbuk2 Forge Rolltop Tbh Sort Rygsæk

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Feel S Border Newport Uni Bag Happy Blue Med Gr fqrfCZw
The Monte The Monte The Crocopræg Crocopræg Crossover Med Med Crossover Monte 6wAZ6r

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Crash Backpacks amp; Bum Bags Baggage 6S1q6cr7

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Sort Dokumentmappe Dokumentmappe Dokumentmappe Bugatti Sartoria Sort Sartoria Sartoria Bugatti Sort Bugatti Dokumentmappe Sort Bugatti Bugatti Sartoria Sartoria gqnzAq

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Holder Holder Mcq Mcqueen Document Alexander Alexander Document Alexander Mcq Holder Mcqueen Alexander Mcqueen Mcq Mcq Document AUaUY