Grova Betty Støvler London Grova London Beige Støvler Betty qSt4Cw
Bridge Credit Card 14 The Case 01202701 Brown
The Case Card 01202701 14 Brown Credit Bridge

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Beige L sort Sandqvist Daypack Str Harald 21 wn1A4U
Sort Alpine 80 Nd60 Cerro Torre Lowe 6vvq4Rf

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Timbuk2 Xs Classic Bags Messenger Sort Taske 2019 8q48a

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

body Chiarini Cross Chiarini Gianni body Cross Gianni Cross Cross Chiarini Bag Gianni Bag Bag body Chiarini Gianni gqC1w

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Gum By Gum Gianni By Gum Handbag Chiarini Chiarini Gianni Handbag By qP1dwYq