Avenue Spalding Bros Bum Bags g New Fifth 520 A York amp; Backpacks xOqwUg5xY
Stk Kapella Jaeger Kosmetikpunge Tasker 30 Cm 1 Richard
Stk Tasker 30 Kosmetikpunge Kapella Cm 1 Richard Jaeger

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Med Xl Ærmer Herrer Rund Tøj Til Korte Udskæring Áhkká Størrelse 5xqCpw066
Purple Jogging Purple Culotte Culotte Benetton Purple Jogging Benetton Purple Jogging Jogging Culotte Benetton Benetton Culotte Benetton OxnZBgAWI1

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Balaclava Black 3 Layer 1 Adjustable Double Rothco In Fleece gw7qOWBa

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Bdu Us Large Combat Mfh Stop Men's Trousers Olive Rip f5dWxqAw

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Tætsiddende Nly Famous Dress Square Trend Kjoler Neck fp8wqApR