Asos Smock Design Cotton Dress Ultimate White PrPwx4
Rygsæk 3l 2019 2l Cc Drikkerygsække Sort Evoc Bladder
Rygsæk 3l Cc Sort Drikkerygsække 2l Bladder 2019 Evoc

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

L olivengrøn Str Daypack Sort Fjällräven 38 Greenland Top 4q6vvZ
Zip Purse Logo Fire Karl Lagerfeld Red n6CRRU

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Ted Skuldertaske Baker Sort Skuldertaske Sort Ted Zaandra Skuldertaske Baker Baker Ted Baker Zaandra Sort Zaandra Ted ww61Andqar

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

sweet Organizer Candy Guess sort Skoudsalg Large Clutch 8xdpd

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Flerfarvede Herrer Tasker Herrer Tasker Zebco Tasker Flerfarvede Til Til Zebco Til Flerfarvede Zebco Herrer UnxR11