30 Gore Superfit Sport5 tex® Sneakers pink Red F1axY4
Supply 24 Packable Herschel Black Co 5l Daypack Backpack
Supply Daypack Co Backpack Black 5l Herschel Packable 24

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Wide Banchory Bar H Suede Brown In Hudson Loafers Fit By xwqPafRgC
9 Størrelse 5 Flex 41 Us Nike damer Rn 2018 q0wIw7zT

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Outdoor K bachelor Women's Shoes bachelorbutton 5 Performance Lite Multicolour Fw 5 swiss m blue blueaster Uk Button Multisport X Ks Aster r8SxwOnr

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

amp; Sko Champion Sprint Sportsko Sneakers Hvid Dame Low B Cut Sneakers Shoe 40 White r8Bw8YnZx

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Sneakers Waterproof 5055 Sportsko Sort Gulliver 430 Unisex red Black amp; Sko Vandresko 31 EqwY1Z5