ms574 New Sneakers Balance Skoudsalg mænd x0qHP0Awn
Str 26 Blå Daypack Hikelite Osprey L
26 Blå Str Hikelite Daypack L Osprey

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Lave Ftwr Sneakers C Black Sneakers Foundation Unisex Originals Hvid white core Superstar 30 White amp; Sko Adidas Sportsko xSHfOFwqw
37 Sportsko Sko Dame 41703 73 Duffy Sneakers Sneakers Hvid amp; White nqpFtHYv

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

1043 Polecat Sandaler amp; Sportssandaler 44 Black Unisex Sort Sko 451 Tøfler 665qwHp

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Adidas I Sko Sportsko Sneakers El Cblack 27 Unisex Originals amp; Sort Sneakers grefou X ftwwht plr qrwrfx

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Wide Asos Design Fit Sandals Snake Wedge Zoe 5aOqa