Herrer Størrelse Med Xl Tøj Til Ærmer Korte Blåt nPC1q066
28 Blå Osprey Skimmer Vandrerygsæk Str turkis Women's L
Str Vandrerygsæk Blå 28 L Women's Skimmer turkis Osprey

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Bum Paul Smith amp; Backpacks Ps Bags wRqv6gg
Herschel X Classic large Grå 15″ Rygsæk ffZ4qFWr

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Xs Jost 3in1 Lysegrå Bergen change Bag Rygsæk X nXUXTCqwfS

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Shopper Blue Liu Quilted Studded Tote Jo BtazX

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Mørkeblå Mørkeblå Charleston 11″ 11″ Radley Radley Mørkeblå Charleston Charleston Håndtaske Charleston Radley Radley Håndtaske Håndtaske 11″ nwZCYqnI