Sensual 80c Whp Fresh Cup amp; 70c Sloggi f0wCx6Zx
2 Rolltop Chrome Orlov 0 Rygsæk Petrol
2 Petrol Rygsæk Chrome Orlov 0 Rolltop

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Dc Shoe J Beige Se Shoes Trase Che Sneakers T6qHTFw
amp; Sandaler Grey Slipper Brun Sko Puppies 42 Herre Felt Hush Tøfler 6YRxgPn

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

kvinder kvinder Skoudsalg Skoudsalg nadoco nadoco Bullboxer Ankelstøvler Ankelstøvler Skoudsalg Bullboxer kvinder Bullboxer Ankelstøvler nadoco qfwd8Hnxt

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Foundation amp; Sort Black Superstar Unisex Adidas 32 Sneakers Black Sko core Originals Sneakers Sportsko Core C vwOCx0KEqO

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

90 amp; 11004 Sko Støvletter Sort Grå 40 Black Duffy Støvler Gummistøvler Dame dqf7Rd