Grå Herrer Balance Til Sko New 410 qOwqUR
Lilac Rejsetaske Brics 43 Cm X bag
43 Lilac Rejsetaske Cm bag X Brics

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sneakers Sko amp; K Vans true Sneakers Sort Sportsko Whit Authentic Black 27 Unisex Lave 6UxqZg
trupnk Pink Performance Sportsko Unisex Captain Sneakers Sko K Sport Actpnk rawwht Adidas Sneakers 33 Rød amp; Toey 4YqF6

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sneakers Sko Leather Classic white Sportsko 37 Reebok Pale Pink amp; Sneakers Unisex Hvid SwAqXYWTx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

amp; 34 Brun Silver Beige Unisex Sko Sandaler Korkis Sandaler Tøfler Superfit Metallic qwPX1Zap

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Løbesko Reebok Trail 37 amp; storm Sportsko Sneakers grey Sko Fog Turkis 4 Dame G 0 Ridgerider grey OrawO