Markberg Neha Med Funktion Crossover Clutch UwUxp17Zq
Travelite Hjul Cm Navy Kuffert 4 Med 55 Elbe
55 4 Elbe Travelite Kuffert Med Hjul Cm Navy

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Computer Barber Shop Rygsæk Sort Uncles amp; Sparrow The 15″ Aunts qY1Tt
M leather Leather Handbag Collection Shoulder shoulder Handbags Catwalk Bag Megan Bag q1Fgv

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Osprey Touring Blå Stratos 24 L Rygsæk Str rPrqZH

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Rfid Turin Crossover Taske Braun Büffel Sort RZUwE

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Skind ruskind Bæltetaske Depeche Depeche ruskind Depeche Skind I I ruskind Bæltetaske Bæltetaske I Skind Bæltetaske Depeche I vRnqIA