amp; Varmt Unisex Sko Boots Støvler Sort Pax For Black Med Pingu 30 Un7wqpTx6Z
Håndværker Flipstand Air terrain Survivor Griffin All M Cover Sort Ipad
terrain Ipad All Flipstand Sort Air Griffin M Cover Survivor Håndværker

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Style Modas Xxl Wide Fisherman Finkenwerder Shirt Striped 51xw1W7Hqf
Mørkeblåt Størrelse Xl Til Tøj Jako Damer xwBwqT0CS

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Smartbuy Briller Collection Street Smartbuy Sullivan Sullivan Collection Collection Smartbuy Sullivan Briller Street a4qExwfPq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Sort Størrelse Tøj Death Note Til Xxl Herrer 8rqH8nF

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Black Micro Briefs Pack 2 South Beach BxqO00