Sparrow Fredsbruder Crossover Mørkeblå Taske Fredsbruder Sparrow HHwPqxZR
Tumi Bravo Dokumentmappe Alpha 15″ Andrews Navy
Dokumentmappe Tumi Navy Andrews Bravo Alpha 15″

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Dress Casual 3 4 Elegant line Women A Kemosen nbsp;sleeve Black Women's Blouse gBfqwfE5
Lasula Bodycon Dress Front In Black Ruched qqPpnwZ1

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Nike Slim Waistpack Olive Waistpack Nike Olive Træningstilbehør Nike Waistpack Slim Slim Træningstilbehør Olive Træningstilbehør fgHqrZnxaf

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Urban Til Xl Classics Tøj Størrelse Damer gqFgr4w

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Paris Glencheck Tætsiddende Ax Dress Kjoler 7YdqX5Owx