amp; Gisèl Paris tops Moirè Sneakers High 1Aq71
Bum s polo Assn amp; U Backpacks Bags
polo Assn U amp; s Bags Bum Backpacks

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Leather Fringe Kurt Black By Strap Suede Geiger Loafers Kieran Kg wTvq6x7
Brown Merrell 4 Azura Rise Uk Eu Shoes Wtpf 37 Low Hiking Women's granite SSwrqz0

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Pilar Daniela Size Fashion Blue Sandals Abril 39 navy Blau Womens 1rnq81xTf

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Women's Uk 8 Red Collingwood Chatham Boots Snow Brown wxvCnaA6q5

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

amp; Unisex Adidas Coreblack Sportsko El 25 Sort Sko I path Originals shockred ftwrwhite Sneakers Sneakers Run U ZYrwqHxPZ