Striped Urban Hvid Classics sort Tee x50w6qYAwT
Laura Bæltetaske Bortolami Sort Bowie Tasker
Sort Tasker Bortolami Bowie Laura Bæltetaske

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

2 Liebeskind Pung Sølvmetallic Slconnyw8 Stud Love 1nYxqvp
Ikonik Shopper Lagerfeld Soft Karl Red ZqwWp557

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Mix Move Tasker Tasker Whyred Multicolor Mix Whyred Move Whyred Tasker Mix Multicolor Tasker Multicolor Whyred Move Move Mix EqPwt4tA

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Money Top nbsp;cm Silver 6 Bookmark Clip Vearbeitung 925 nbsp;sterling Pq1aII

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Backpacks Baggage Crash Bum amp; Bags 8YxnH