Fashionkilla Mini Cami In Red Dress 8q8r6wBx1
Messenger Bag Flerfarvet Timbuk2 M Heritage Classic 15″
M Timbuk2 Classic Messenger Flerfarvet 15″ Bag Heritage

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Str Hoftetaske Duro Solo 1 L Osprey Sort grå xgtAZw1
Scervino Handbag Scervino Handbag Scervino Di Scervino Ermanno Ermanno Ermanno Ermanno Di Di Di Handbag Di Handbag Ermanno dqx5wAdY

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Viamailbag Leopard Bag Pattymix Print Accessories wnnq680Y

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Coin Pocket Leather Fuchsia Snap Multicolor Closure Dudu With Rfid Purse And Womens Wallet Blocking Ladies q1ZFz

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Esprit sort lili Skoudsalg Bag Shoulder pZrqBpSwWO