44 Gray Sandaler Tøfler amp; Sko Herre Blå Gant G88 Chester 6fwqxEv7z
Gabs Laura Håndtaske Basic M Grøn
Gabs Håndtaske Laura Grøn M Basic

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sort Skuldertaske Charming Love Moschino Bag UwnTxvIq
Messenger Strellson Strellson Bags 4010001270 Messenger Bags 4010001270 Brown OnCWII

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Essentiel Antwerp Essentiel Santoni Antwerp Essentiel Santoni Shoulderbag Cosmopolitan Shoulderbag Cosmopolitan Antwerp HrxHUqn

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Kensington Kensington Mini Transparent Mini Mini Kensington Transparent Kensington Transparent Transparent Mini Y0YqrwR

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Spikes Sort Bronco Sparrow amp; Håndtaske 10″ rUOW7vwrq