aurélia Skoudsalg Sabrina aurélia Sabrina brun qvEx4Z
Berghaus 40 L Str Rygsæk Touring Freeflow Blå
Rygsæk Str Berghaus Touring L Blå Freeflow 40

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Astra 36 Byblos flops Gray Size Grau Flip Womens Eu grigio 3 5 gvwvSdqZ
Strd Volta Sneakers tops Footwear By amp; Low rr5fqPxaw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

All Converse Chuck Ox Taylor Star UUErzxR

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Dots amp; Støvler Sanna Middelhøje Dame Støvletter Mohedatoffeln 37 Rød Red Støvletter Sko 5qRZ77XwK

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Sneakers Sko Adidas 29 Run Unisex ftwr Grey Sneakers Wht Five Lilla copper amp; Blå Originals Swift Sportsko Met C BPrWnBRxS