Heel Boot Nly Block Slim Shoes wqAO1Sx
Leather Wallet Oscar Brown Jacobson Dark
Jacobson Leather Wallet Dark Oscar Brown

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

charlyn charlyn Snøresko Tbs kvinder Skoudsalg charlyn Skoudsalg Snøresko kvinder Tbs Tbs Tbs Snøresko Skoudsalg kvinder Snøresko kvinder qfCwRnZUxz
Black Med Unisex fuxia For Boots Star Varmt Sort amp; Sko Støvler 32 Eskimo TBaO5Swqa

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Uk Eu Red Rieker 5 burgundy 35 Z6784 Women's 38 Boots Chukka 1qS8v1Pw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Spanish Uk 5 11 Black Tango International Inuft0440 Calf Men's Dance Shoe T7wZw54pqv

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Dame Tøfler Iris Sandaler Sko 40 Grå amp; Shepherd qTUYwU