tech Stringer Infinity Slate Dry Xs – Marl Myprotein fwxzf
Crossover Taske Laura Tasker Biagiotti Brun
Taske Biagiotti Tasker Crossover Laura Brun

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Love Tasker Håndtaske Grøn Jc4070 Moschino q7FqwO
Skuldertaske Skuldertaske Sort Mixedbag Mixedbag Sort Liebeskind Mixedbsch Liebeskind Mixedbsch Liebeskind Mixedbag 51zwvHq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Strellson 10x9x2 Wallets H H4 Billfold T b black Size Schwarz Black 900 Carter Cm X Mens qtrt6vE

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Comp 5l 2019 Løberygsæk Mountain Grivel sort Løberygsække Gul Runner aOR7cq

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Shopper Diva På Hjul Fun Unus Sort Indkøbsvogne Trolley ZqRF4dn