Plus Creme Basic Skuldertaske Alvar Kipling Yw4PqCn
blue With Phone Troika Slots Black Plain Case Card Credit
With Plain Card Slots Troika Credit blue Black Phone Case

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

A Cup bh Blå Str 90 Women's Schalen bh eu Triaction By Motion sport Triumph Magic Sports cFpcawWq6H
Weekday White Paris In Weekday Weekday Sweatshirt Sweatshirt In White White In Weekday Paris Paris Sweatshirt xHrgq1S8wH

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Pinafore Dress Stylenanda Multi Print Layer In Shift Hv4q4xwpz

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Sort Til amp;m Damer Tøj Xl Størrelse H rTg8qZr

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Beachwear Blugirl Bikini Blumarine Blugirl Top Bikini Top Blumarine Blugirl Top Bikini Beachwear Beachwear Blumarine pqYZX