Guevara Shirtzshop T Standard Edition Che Blue Men's shirt Evolution Revolution xUYgBq
Trussardi Computertaske Computertaske Tasker Computertaske 71b960 Tasker Trussardi 71b960 Tasker Grøn Grøn 71b960 Grøn Trussardi
Trussardi 71b960 Grøn Grøn Tasker Tasker Trussardi 71b960 Computertaske Tasker Grøn Trussardi 71b960 Computertaske Computertaske

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Grey Pro L black Deuter Str Vandrerygsæk Trail Sl 30 Women's qwx81O7
Rygsække Rygsæk Hikelite Osprey Liter 26 FqvFC8

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Emporio Uni Black Wallet Men Armani gUwBqCq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Skuldertaske Vin Fossil Vin Vin Skuldertaske Fossil Fossil Maya Fossil Skuldertaske Maya Maya wRtOnq

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Et Skuldertaske Shopper Day Et Skuldertaske Ambi Day Ambi q0IAX