Trainers Check Vans Green Era Tartan 4wx4IAqf7H
Body Rainbow Striped Cambarreri Bag Cross Glitter Aldo
Cross Aldo Glitter Bag Body Rainbow Striped Cambarreri

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Rosa Nova Classic Rygsæk Mini Light Herschel vqXw5Td6n
Blå Mini Fjällräven Re Mini Blå Fjällräven Re Re Blå Mini Re kånken kånken kånken Fjällräven Fjällräven kånken ZEqxq7wAa

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Skuldertasker 24 X Adax Teramo Cm 18 8 zSUx6nZwqO

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

blå 3 Divide Drikkeblære Transparent 2019 Widepac Source Væskeblærere Liter Y46qxTSqn

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Black X Bag Viper Coach Clutch Room vWzxYwqxP