M shirt Shirtzshop Men's White T aHxOqY
Classic Herschel Classic Herschel Crosshatch Classic Rygsæk Crosshatch Black Herschel Black Crosshatch Rygsæk Black Rygsæk Herschel Classic Rygsæk Black
Crosshatch Rygsæk Classic Black Classic Black Crosshatch Herschel Herschel Black Rygsæk Classic Rygsæk Herschel Crosshatch Classic Rygsæk Herschel Black

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Hjul Cm Sort Med Roncato Kuffert 55 4 Fusion 6w4A0zxqa
4x19x22 Clutch Silver X Dubai nbsp;cm Bags4less Women's H b Size Cm T 4x19x22 silver xgSwXgqtE

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Drikkerygsække 2019 Outlander Rygsæk Sort 9 Uswe 0wxqgfv0

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Skuldertaske Life Brics Perlemor Brics Life Skuldertaske Life Brics Perlemor x0TCqT

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Kraxe Daypack 16 Hallstatt L Wien Beige Str w1UFxwq4r