Jorracer Jack Jones I Grå Hoodies amp; qq6tw1Ap
Dakine Canyon Sort Rygsæk grøn 28
Rygsæk Sort 28 Dakine grøn Canyon

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Guld Liu Liu Manhattan Jo Jo Skuldertaske 0ngPqXwP
Radley Skuldertaske Pockets Skuldertaske Bordeaux Radley Bordeaux Radley Pockets Radley Bordeaux Skuldertaske Skuldertaske Radley Pockets Pockets Bordeaux Pockets 8XwnUPAqEn

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

80 Duck Kuffert Mandarina Spinner Cm R8Xw7wqtx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Woman With And Handles Strap Satchel Leather Ctm 35x28x16cm Bag Elegant In Shoulder Real 5Mq6I6

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Bag Gr Geo Uni Abstract Strand XqpTSq