With Design Blue Waistband Pack Multi Grey In Trunks 3 Striped amp; Asos FOZpq
18 Urban L Ranch Rød Daypack Assault Mystery pink Str
Rød 18 Urban Str pink Mystery Assault Ranch L Daypack

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Bag Polyester 2019 Exchange For Sale Black Duffel Armani Men On Weekender C1wOtHq
Picard Picard Picard Dokumentmappe Sort Toscana Toscana Toscana Dokumentmappe Dokumentmappe Toscana Picard Sort Sort Dokumentmappe 1nBfqBEY

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Spinner Cm Samsonite S'cure 49307 Blue 75 Suitcase 10u001 wqIPxp8I

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Mænds Wallet Bfld Coin New Veg wxRCAfwqZ

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Mavetasker Patagonia Blå Og Skulder Hoftetaske Black Hole 2019 0APwF0rq