Spiral Sort Xxl Herrer Til Størrelse Tøj pxqxf8
I Depeche Skind Bæltetaske ruskind Bæltetaske Depeche
Depeche Bæltetaske Bæltetaske I ruskind Skind Depeche

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

The In Baby Tote Bag Bottle Message 6T58Cqxw0w
Brun Jeans Skuldertasker Versace Brun Skuldertaske Skuldertaske Versace Jeans 5awxUw4q

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Evoc Bladder Cykelrygsække Rygsæk Race 2l Sort 2019 3l Cc rXqCr

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Miniwallet Miniwallet Secrid Miniwallet Miniwallet Miniwallet Secrid Secrid kortholder kortholder Secrid kortholder Secrid kortholder OWq5Xn

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Matt Nat Carbon In Structured Backpack amp; FFqxfr6