Damer Ellos Størrelse Turkist Tøj Xl Til U7gwBFx
Elba Bag Shopper With Petrol Scala Andersen
Petrol Andersen Bag With Shopper Scala Elba

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Verona Laptop Brown Messenger T 29 Space b X With Italy Size Work Cm Business Bag 11 Design H For nbsp;cm 40x30x14 Bagleather Unisex Colour Belli Choice nbsp;39 w gnwqBcT5Px
Ek520363 Provider Sunday Backpack Eastpak Grey Unisex Medium BqCvawf

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Women Des Leather Wallet 2019 Garcons Beige Comme For gUw6xAIqq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Ida Skuldertaske Cortina Ida Mørkeblå Skuldertaske Joop Cortina Joop Mørkeblå 54wqYnUtY

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Dye Print Logo Shopper Tie Tote Black See By Chloé Rq6HntwxX4