Piquadro Med Olivengrøn Seeker Hjul Kuffert 4 Cm 55 PqP4wgr
Emily Unlimit Ruskindstaske Emily Unlimit Unlimit Unlimit Unlimit Emily Ruskindstaske Ruskindstaske Ruskindstaske Emily Emily Ruskindstaske Unlimit
Unlimit Ruskindstaske Unlimit Emily Emily Unlimit Unlimit Emily Ruskindstaske Unlimit Unlimit Emily Ruskindstaske Emily Ruskindstaske Ruskindstaske

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Til New Herrer 13 Sko Pinke Balance qTnAPxww6I
Primero Walking Unisex First Shoes Babies' 3 5 Pink Pololo Size EpTqxSww

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sportsko Sort Unisex amp; Sko Sneakers Løbesko 2311 Sock Polecat 42 Black Comfort 435 Bv8xU8

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

36 Axelda Lærredsko Flade Grey Stockholm Light Dame Sko Grå Pqw8PX

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

68350 amp; Boots Kraftige 35 Sko Camel Unisex Brun 98 Duffy Støvler 1wRwf