Brave Jumper Soul Party Stag Christmas Navy gpq0Ogr6
Essential Essential sand Kortholder Magpul sand Daka Kortholder Magpul Daka
sand Kortholder Daka sand Magpul Essential Magpul Essential Kortholder Daka

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Black 09 Porsche Eu 01 18 09703 Design Unisex Wallet Adults T8FvTw
Moschino Sort Skuldertaske Moschino Skuldertaske Love Sort Love Skuldertasker Skuldertaske Moschino Sort Love Skuldertasker Skuldertasker wRpHwv

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Rucksack 32l Khaki Molle Ii Daypack Hiking Maxpedition Hydration Condor Military 7xvSwqTX

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Rygsæk Grå Robin Timbuk2 Bike Pack nf177P

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Skuldertaske Vin Fossil Vin Vin Skuldertaske Fossil Fossil Maya Fossil Skuldertaske Maya Maya wRtOnq