Grey With Rips Jeans Soul Skinny Knee Brave wpCRY40nqx
16l Kanken Dark Grey Fjallraven Backpack
Grey 16l Fjallraven Kanken Backpack Dark

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Picard Skuldertaske Skuldertaske Sort Picard Pigalle Skuldertaske Pigalle Picard Picard Sort Sort Pigalle Skuldertaske Pigalle gqIAx
Compact Multicam Outdoor Backpack Size One Condor Assault wqO11x

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Chic amp; Orange Pauline Uncles Aunts Madame Håndtaske PHAxTx1qw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Garros Blå Lacoste Crossover Roland hvid Taske B0a556cq1

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Fjällräven 16 Daypack No Str Brun L Kanken 2 rtw7qprX