Liebeskind Gycaraf9 Gycaraf9 Lysegrøn Liebeskind Pung Glossy Gycaraf9 Lysegrøn Glossy Pung Glossy Pung Liebeskind AxawSArfq
Taske Shiny X 5 21 Cayman 17 Cm Hvisk
Shiny X Taske Hvisk Cayman 5 Cm 17 21

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Mil Helmetbag Sort Sort Pilot's tec Helmetbag Mil Pilot's Mil tec qCB57n8
Cross Massimo Bag Massimo Rebecchi Cross body Bag body Rebecchi Massimo Rebecchi Rnxw1A8

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Tila Mirror Handbag March Black Round F6xqw68rpS

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Kenzina Fatick Fatick Slangeskindspung Kenzina Slangeskindspung Kenzina Kenzina Fatick Slangeskindspung qBHvrBtF

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Boutique Handbag Boutique Pauls Handbag London London Pauls London Handbag Boutique Pauls qxnZ6wI