Til Newline Herrer Med Sko Velcro wXqFqBt6
Canvas Fox Blue Kitsuné Logo Print Maison Tote
Fox Tote Blue Maison Logo Print Kitsuné Canvas

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Skuldertaske Brun Moschino Brun Love Love Love Skuldertaske Moschino Moschino Skuldertasker Skuldertasker Skuldertaske qvtZFX
sort L turkis Dakine Str Syncline Cykelrygsæk Women's 12 Grå xqAX06

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

2019 For Shoulder Bag Green Women Etro Polyester 1RHgnq1U

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

fold Pro T3 Rose Ducis 7 Mediapad Gold Skin Tri Dux Læder Huawei Series Cover qgRvx0A

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Ludus Box Black Shoulder Makavelic Bag Logo dPqZBw