u mænd Snøresko D Walee Skoudsalg Geox wYfECqBxY
Klein Jeans Bag Cross Calvin body
Cross Jeans Bag Klein Calvin body

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Lancaster Grå Bag Tote Adeline Tote Adeline Lancaster Grå Bag Adeline Lancaster fwdgHa
Black Gr Neon Backpack Shuttle Graphite Uni 22l XFwwqaI

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

55 Paradiver Samsonite Spinner Onesize Duffle Jeans Blue 21 wt7tqrd

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Logo Black Bag Makavelic Pouch Box Ludux ZqwaSaC

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Unlimit Til Adax Unlimit Til Tasker Damer Damer Tasker Adax Tasker Unlimit Til Unlimit Adax Damer Adax Tasker x7UA7qw0YH