Damer Vanessa Wu Sorte Til Sko wnInZag7q
Olivengrøn 4 Piquadro Hjul Cm Kuffert 55 Med Seeker
Kuffert 4 Hjul Piquadro Seeker Med Cm 55 Olivengrøn

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sort Rygsæk 45 grå Tatonka Str L Touring Cebus 7TWwggvYqz
Navigator 6″ Brun Plevier 15 Dokumentmappe wYx0fPPq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Dress Session Bag Blues Gr Uni Sunset wgpqUCxx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Liebeskind Liebeskind Gammelrosa Liebeskind Duoshoppm Gammelrosa Håndtaske Liebeskind Håndtaske Duoshoppm Håndtaske Gammelrosa Håndtaske Duoshoppm Gammelrosa Duoshoppm aIqa5PCxw

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Glamour Patent Sort Glsamana1 Liebeskind Clutch CpHZTwxq