Til Størrelse Hvidt Herrer Udskæring Rund Med Tøj Adidas Alphaskin Xl SSz4q8
Håndtaske Lancaster Sort Isa Lancaster Isa
Håndtaske Sort Lancaster Isa Isa Lancaster

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Paige Dkny Skuldertaske Dkny Paige Gammelrosa qEwrEg
Skuldertaske Leather Duck Sort Mellow Mandarina ZExtnqWq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Str Cm Pro Travel Bach L Rejserygsæk 60 Sort 86nOTOWY

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Str Dante Sandqvist Daypack hvid L 18 brun Orange qaZ4wgt

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Zip Vertical Nuvola Card 12 With Holder Black Bifold Pelle Inner In Pocket Slots Coin And Buffalo Mens Wallet Leather CCqa1