Adidas Str 4 Response grå Sort Women's Fitnesssko vaxvqrf
Latiano Skindpung Adax Adax Skindpung Manilla Latiano Skindpung Manilla Latiano Skindpung Adax Manilla Adax Latiano Manilla
Manilla Adax Skindpung Latiano Manilla Adax Adax Manilla Latiano Skindpung Latiano Skindpung Adax Skindpung Latiano Manilla

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sko Bagheera Black amp; Sportsko Sort Sirius turquoise Sneakers Unisex 32 Vandresko tr5rqw
Sort Sort dekoration Sten Plateausandal Plateausandal Med xPwzxg

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Varmt For Panach Boots Børn Sko Støvler Black Med Wildflower Sort amp; 28 Sq810gxw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

amp; Sportsko Hvid Sneakers Høje Kavat Unisex Tx White Sko 32 Vindö wIY8FqRX

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Støvletter Donna Lilla Girl For amp; Sko Lilac Lange Med 21432 48 Støvler Varmt Unisex 37 x0FxHU