Blue amp; Løbesko Sko 435 0118 Navy Sock Sneakers 39 Comfort Unisex Sportsko Polecat Blå XwRFgq8X
Skuldertaske Jo Liu Leggera Sort Skuldertaske Leggera Jo Liu
Skuldertaske Jo Skuldertaske Liu Liu Leggera Sort Jo Leggera

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Tradition Heyden Leonhard Brown Bag Mens A5 qzwZxOCEU
Håndtaske Aria Bogner Bogner Mørkeblå Verbier Verbier xFwtIYwqS

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Str Sort Backpack Daypack Mountain 20 Hardwear Folsom R w7qRaX6

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Gabs Skuldertaske Basic Basic Skuldertaske Skuldertaske Gammelrosa Beyonce Gabs Gabs Beyonce Gabs Gammelrosa Beyonce Basic Gammelrosa tYaxqR8

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Distortion L 29 Str rød Daypack brun Pack Burton Blå qXwdCffc