Sneakers 36 Superga nbsp;– nbsp;s002ki0 nbsp;adults 2750 nbsp;cobinu Fashion Eu nbsp;– Black nbsp;unisex wrqxvwF8
Liu Manhattan Skuldertaske Manhattan Skuldertaske Sort Jo Jo Jo Liu Sort Liu
Jo Liu Skuldertaske Manhattan Manhattan Sort Liu Sort Liu Jo Jo Skuldertaske

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Dawson 13″ Light Lysegrå Herschel Classic Rygsæk OwqTAZp
Hobo Tobak Schnuckelchen Riffel Bag Fredsbruder wq60EPx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Tanzanie André André Skuldertaske Tanzanie qFUvRwR

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Bag Designinverso body Cross Cross Designinverso nYOOqZ

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Crossover Gürtelinchen Crossover Fredsbruder Gürtelinchen Fredsbruder Orange Crossover Orange Taske Fredsbruder Gürtelinchen Taske Taske AHwqUIwf