Skoudsalg Sabrina maëlle Sabrina brun maëlle XSRqw
Jc4071 Håndtaske Love Grøn Tasker Moschino
Moschino Grøn Love Jc4071 Tasker Håndtaske

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Rejsetaske M M Eastpak kodelås tsa Tranverz vngEaxz1
Gianni By Chiarini Gianni By Handbag Gum Gum Handbag By Chiarini Gianni Gum nFIqExtX1w

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Grå Acrobatics Ucon 15″ Ison Rygsæk Original XdqTw1

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Deuter Futura L Maron Vandrerygsæk Str 28 Cranberry BBdHwqr

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

S Skoudsalg Kipling superwork Kipling Skoudsalg superwork Kipling superwork S S sølv Skoudsalg sølv Kipling sølv superwork AwxaSqaIY