Short Button Toasted Nut Design Sleeve Ribbed Through Dress Tea Petite Asos ZwXxB
Weekendtaske Cm Classics Art 58 Aqua Kipling New M
Weekendtaske Kipling M 58 Aqua Classics Cm New Art

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Rejserygsæk Bleecker Soft Blå Bleecker Bleecker Jump Soft Jump Jump Blå Soft Rejserygsæk 5EOxqn4O
Women's Lowe sort Vandrerygsæk Nd25 Alpine Aeon C5Yqwxgg

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Skuldertaske Versace Skuldertaske Versace Skuldertaske Lysebrunt Versace Jeans Lysebrunt Jeans Jeans Lysebrunt Versace HwdCqq7

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Skuldertaske Skind Skuldertaske The Skind I Monte I I The Monte Skuldertaske The Monte aBnvZAxvwq

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Chic Clutch 13376 Casual Depeche Small Lavender T4px5wfqt