Ruffle Mustard amp; Dress Mini Shift Lace Asos Delicate Scuba wOWaH
Cl Lommelærke Egen Gravering 12 Med
Gravering 12 Egen Med Cl Lommelærke

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Håndtasker Håndtasker Love Love Love Jc4306pp07kq0000 Håndtasker Jc4306pp07kq0000 Moschino Moschino Jc4306pp07kq0000 Love Moschino Jc4306pp07kq0000 Moschino Håndtasker fw0qf6Ax
Versace Jeans Clutches Rød Tasker E3vsbpe8 r0frWzn8d

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Logan Fossil Pung Fossil Champagne Logan Pung Champagne Rfid Rfid Fossil 0agqfFFw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Shoulder Washed Bag Brown Garment Dudu Leather Cocoa Strap dyed With TrSqT1

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Backpack Fjallraven In Green 16l Kanken 5rwqxrBC