Rygsæk Tiger M Molle Rothco Liter Stripe Transport 25 5n7xyngw
Taske Classic Colores Messenger Farverig Bags Tres 2019 Timbuk2 S
S Taske Farverig Classic Timbuk2 Colores Bags 2019 Tres Messenger

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Crossover Lysegrå Bree Taske 3 Lia EcR7Rq6WHv
Etui Sort Læder Origami Ipad Pro Smart 9 12 AxqFa7v

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

body Exchange Bag Cross body Armani Cross Exchange Armani Bag Exchange Armani g5vFq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

L olivengrøn Str Daypack Sort Fjällräven 38 Greenland Top 4q6vvZ

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Rejsetaske Rothco Sort Canvas Rejsetaske Canvas Sort Rejsetaske Rejsetaske Rothco Canvas Canvas Rothco Rothco Sort dCxw64w