Tøj Størrelse Herrer Til Xl Falke Hvidt Uw8qP5
Lil Orange Mystery 10 Daypack Ranch L Str Booty
Mystery Booty Lil Ranch Daypack Str L Orange 10

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Lauren Navy Handbag 2019 Ralph Girls Cotton 6dZ6Bq
Kugleleje Shopper Indkøbsvogn Rød Trolley På Royal Lilo Med Hjul RPwfqA7q

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

L X Bag change Mesh Jost 3in1 13″ Rygsæk Sølv ZxFqXw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Dakine Sport Daypack Str 18l L Turkis 18 Wonder 8Uq5r48

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Toulouse T 1 Cm D 19 20 19x4x20 b X 4 w H Bree FfOqdxBaan