Dorina Bikini Dorina Majorca Brief Toppe Majorca Bikini 1HUwq5x
Flight Obey In Traveler Conditions Bag Black
Bag Traveler Black Flight In Obey Conditions

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Punge Emporio Y3h114 Rød Pung yh18a Armani 1A8qtAU
46 f Liters Hiking foliage Maxpedition Maxp Green Backpack Green 514 ETRazWzqnx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Versace Jeans Jeans Versace Rosa Jeans Versace Skuldertaske Versace Skuldertaske Rosa Rosa Jeans Skuldertaske RfqnfBSETx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Payton Payton Backpack Backpack Carhartt Payton Black Black Backpack Carhartt Carhartt qFRxfwPSPt

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Handsewn Gaucho 10 Herrehandske Gaucho Str Herrehandske q5Xtwt