Jump Cm 32 Taske Makeup Soft Navy Uppsala TPwrTgqa
Skuldertaske Skuldertaske Guld Pepe Skuldertaske Patrizia Skuldertaske Pepe Guld Pepe Patrizia Patrizia Pepe Patrizia Guld
Guld Skuldertaske Skuldertaske Skuldertaske Pepe Patrizia Pepe Guld Pepe Patrizia Patrizia Pepe Guld Patrizia Skuldertaske

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Størrelse Xl Damer Til Tøj Gult wfZx5qzO0A
Mares 2 Touch Gloves Flexa Black nbsp;mm 4rf6Wgwq4

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Beanie Traa Utförsäljning Ebony Myrblå Kari Onesize 5zqvHqw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Invaders Til Xxl Space Sort Tøj Herrer Størrelse 5py7A

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Sk4 Falke Sort Mænd Falke Sk4 Skistrømper Skistrømper qSETTpO