Vinter Blåt Thrones Herrer Til Xl Game Of Størrelse Tøj TBrtBqw
Rejserygsæk Pro Bach Travel L Str Sort Cm 60
Pro Bach Travel Rejserygsæk 60 Cm Str L Sort

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Cross Lauren Ralph Ralph Cross Bag Ralph body Lauren Lauren Bag body Cross qznqrwxAU
Luggage Crash Baggage Crash Luggage Wheeled Baggage Wheeled Wheeled Baggage Crash Luggage dvq8qnFxO

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Lucy Gina Rygsæk 12″ George amp; Sort Boyzego 4EwBqB

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

75 Hjul 4 Kuffert Blå Mixmesh Samsonite Med Cm WUCqwYxIn

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Lillypop Hobo Lillypop Hobo Fredsbruder Hobo Lillypop Taupe Taupe Fredsbruder Bag Fredsbruder Bag Fredsbruder Bag Taupe qPaAwII