amp; Sko Unisex Grå 24 Støvletter Viking Black green Gummistøvler Støvler Lyn Sort g1Rn4tqW7X
Piquadro Urban Rfid Urban Pung Mørkeblå Piquadro
Pung Urban Urban Piquadro Piquadro Mørkeblå Rfid

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Depeche bordeaux Skuldertaske bordeaux Depeche Depeche bordeaux Skuldertaske Depeche Skuldertaske Skuldertaske I1Hpwxptn
Bergans Rygsæk L Helium Str 40 Touring Sort qgrqn8awx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Mil Small Paracord Tactical tec Camo Bag Dark rwT7rF

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Black Backpack For Nylon 2019 Women Kenzo dt14wq1F

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

amp; Backpacks Bum Love Moschino Bags Xpxn5UP