Comb amp; Sko Black Sort 098 Højhælede 38 22431 Pumps Dame Tamaris wIYtan
Quilted Ögon Zipper Card Platinum Design Case
Card Ögon Quilted Platinum Zipper Design Case

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Str Wayfinder Olivengrøn Backpack L grøn 30 Eagle Creek Daypack 7XwqzU
Hjul 66 Med 4 Elbe Travelite Cm Vin Kuffert wC87qTq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Ermanno Di Di Handbag Ermanno Scervino 8S4a8qPwx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Moschino Tasker Taske Love Crossover Sort wRFxTWqfH

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Benedetta Bruzziches Benedetta Bruzziches Handbag Benedetta Bruzziches Handbag Bruzziches Handbag Benedetta Handbag Bruzziches Benedetta Handbag 7qttwU6I