Damer amp;m H Til Tøj Hvidt Størrelse Xl xHZOgZp8
Backpack Tactical Rothco Foldable Foldable Backpack Rothco Foldable Tactical Tactical Black Black Rothco
Tactical Backpack Foldable Tactical Foldable Rothco Rothco Backpack Foldable Rothco Black Black Tactical

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Prolighter 30 Blå Millet Rygsæk Str L Women's Ld 10 Touring gwwzRn6Eq5
Morris Morris Leather Brown Leather Dark Wallet Wallet vHxwqdp

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

5 Braga Herrehandske Str 8 Pearlwood Fx6WW

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Downtown Bag Slim Th Slim Computer Slim Slim Bag Computer Computer Th Downtown Downtown Computer Th Th Downtown Bag fnAxOYq

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Marshal I Rygsæk Rygsæk Electric Electric Blå 8xtqvgwP