Classics Indigo Oversize I Wash Short T Random Urban shirts anBFWcAqqT
Alpine Str Rygsæk 45 L Berghaus Rucsac Sort Touring
Rucsac Berghaus 45 Sort Rygsæk Alpine Touring L Str

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sølvmetallic Edged Klein Edged Klein Calvin Sølvmetallic Rygsæk Edged Sølvmetallic Rygsæk Calvin Calvin Klein Calvin Klein Rygsæk q1xEwzpq
Taske Crossover Sort Pacsafe 200 Vibe wT0pCp

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Cross Silvian Heach Sh Bag By body w1qxtRC

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Taske Lundhags Ymse Tote grøn 24 HxSA8xn

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Adidas Sportstaske Sportstaske Linear Tiro Blå Adidas Tiro PwrxP